ESG: En vision for fremtiden

Hos PRO Ventilation er vi drevet af en vision om at udvikle branchen, men også at sikre, at vi efterlader en verden i bedre stand til vores børn. Vores engagement i ESG (Environmental, Social, and Governance) udgør kernen i vores strategi og er det faste grundlag, hvorpå vi bygger vores fremtid.

Det er med stolthed, at vi integrerer disse principper i alle aspekter af vores forretning, hvor vi stræber efter at skabe ikke kun økonomisk værdi, men også miljømæssig og social bæredygtighed.

Vores dokumentation af ESG er en fortælling om ambition og handling. Det starter med vores Code of Conduct, som er hjørnestenen i vores forpligtelse. Heri beskriver vi vores tilgang til miljøbeskyttelse, sikkerhedsstandarder, menneskerettigheder og integritet i ledelsen.

Det er dokumenter, der ikke kun viser vejen frem, men også vores dybe engagement i at drive forandring.

Vi inviterer dig til at udforske disse dokumenter og se, hvordan vi arbejder målrettet med ESG i PRO Ventilation for at opfylde vores ansvar og levere en klode i god behold til næste generation.

Sammen kan vi skabe en bæredygtig fremtid, hvor forretning og miljø går hånd i hånd

Unavngivet

Code of conduct

I PRO VENTILATION ønsker vi at drive vores forretning på ansvarlig vis. Derfor har vi udformet dette code of conduct, da det både stiller krav til os selv og vores leverandører og samarbejdspartnere. Læs vores code of conduct her.

ESG Rapport

I vores ESG rapport for 2022 kan du læse om PRO ventilation og hvordan vi arbejder med ansvarlighed.

Produkt miljødekleration

Produktvare deklerationer (typisk EPD’er) er dokumentation af et konkret produkts miljøudledning. Vi har EPD’er på en lang række af de materialer vi bruger.

ESG kompetencer

Vi opdaterer løbende  vores medarbejderes kompetencer, særligt indenfor den grønne omstilling.

Udvalgte miljøcertificerede referenceprojekter

Bæredygtigt byggeri. DGNB. UN17 Village.