Tre af fire valkyrier, fra venstre; Mette Andersen, Jani Bormann, Heidi Kristoffersen.

Team Valkyrie er så småt på vej til USA hvor de skal køre RAAM, Race Across America

Tiden nærmer sig kulminationen på 16 måneders forberedelser for Team Valkyrie.
Deres mål har fra starten været at gennemføre RAAM som hold, en præstation som man kun kan tænke på ved et gys.
Løbsdistancen er nemlig ekstreme 5000 km. på 9 dage. Til sammenligning kører man i Tour de France ca. 3000 km. på 20 dage.

Cykelløb for en god sag

Grundstammen for RAAM løbet er velgørenhed, alle ryttere og teams samler derfor individuelt ind til en velgørenhedsorganisation efter deres eget ønske.
Team Valkyrie kører for at samle penge ind til Børns Vilkår, en organisation som står Heidi Kristoffersen nær, da hun selv har haft en hård opvækst præget af alkohol og svigt.
Derfor betyder det ekstra meget at Team Valkyrie kan samle penge ind for at hjælpe unge mennesker igennem Børnetelefonen som drives af Børns Vilkår.

PRO cyklede “mod” Team Valkyrie

Den 18. maj kørte medarbejderne i PRO|GRUPPEN på Ballerup Superarena sammen med Team Valkyrie. Her fik medarbejderne mulighed for at møde rytterne fra Team Valkyrie, og en repræsentant fra Børns Vilkår, for at høre om det hårde cykelløb og om arbejdet med børnetelefonen. 

Det var et hyggeligt arrangement som både inddragede medarbejderne i virksomhedens arbejde med velgørenhed samt styrkede sammenholdet internt.

 

Vi er glade og stolte af at være hovedsponsor for Team Valkyrie, og vi glæder os til at følge deres løb igennem Team Valkyries Facebook, Instagram, og via livestreaming på RAAMs hjemmeside.

Om RAAM

Startet i 1982
Målet er at samle penge ind til velgørenhed

Løbet går igennem 12 stater
Løbet er 5000 km.
Løbet køres på 9 dage