Sluseholmen skole er opført på Sluseholmen ved Sjællandsbroen i Sydhavnen, København. Skolen rummer ca. 840 elever. Udover selve skolen, som bliver på fem etager (stue til 4. sal), bliver der opført et parkeringshus samt en sportshal. Sportshallen vil, med sin placering på toppen af p-huset, få udsigt over hele kvarteret og den bliver et lysende vartegn for hele Sluseholmen-kvarteret.

Sluseholmen Skole inkluderer, udover tre folkeskole, arealer til Københavns kommunes fritidsordning (KKFO), fritidsklub, madskole og idrætshal på Sluseholmen. Den nye skole på Sluseholmen bliver en grøn lunge for hele kvarteret, og med et indbydende grønt tagterrasse-landskab og tæt forbindelse mellem skole og det omgivende kvarter, vil skolen tilbyde bydelen et nyt attraktivt grønt byrum til leg, bevægelse og ophold. De omkringliggende kanaler bruges aktivt som læringsmiljø for skolen, og derfor etableres der flydepontoner og dertil indrettede læringspavilloner til formålet.

 

ENTREPRISEN

PRO|VENTILATION har for JL Engineering etableret ventilation på Sluseholmen Skole.

Skolen har legepladser på tage og nytænkende indretning af undervisningsfaciliteter, hvilke gør diffus indblæsning fordelagtigt til netop dette projekt.

Diffus indblæsning er alt efter behovet, udført med indblæsning over lofter og med indblæsningsposer.

Desuden er der etableret emfang i produktionskøkken samt 80.000 m3/h røgventilation i bygningen.

PRO|VENTILATION har projekteret i samarbejde med BAM og Københavns Kommune, samarbejdet har fungeret upåklageligt, til stor gavn for projektets kvalitet og fremdrift.

 

<– Til oversigt over referenceblade

ENTREPRISEN
Fagentreprise

BYGHERRE
Byggeri København

M3/h
120.000

M2
11.800

ARKITEKT
Rubow Arkitekter
Nordic A/S

INGENIØRER
JL Engineering

Download referenceblad i PDF format