Scandic er Nordens største hotelkæde med 15.000 team members og et netværk af tæt på 230 hoteller med omkring 44.000 hotelværelser i drift og under udvikling, fordelt i 7 lande. Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen, Tyskland og Belgien.

Scandic tilbyder også møde og konference faciliteter til forskellige behov.

 

ENTREPRISEN

PRO|VENTILATION har for Scandic Hvidovre etableret nyt ventilationsanlæg som betjener deres nyetablerede køkken.

Entreprisen bestod i levering og montering af  ventilationsanlæg samt emhætter for 14.000 m3/h.

Emhætterne er alle udstyret med M.A.R.V.E.L system samt UV lys, dette gør at det har været muligt at forsyne ventilationsanlægget med roterende veksler for at opnå en høj virkningsgrad på varmegenvindingen.

M.A.R.V.E.L systemet er i stand til at bestemme køkkenudstyrets aktuelle status og giver derfor mulighed for at kunne regulere fraluftmængden og til-luftmængden i forhold til behovet.

M.A.R.V.E.L  er  ved hjælp af temperatur- og tryksensorer i stand til løbende at holde sig ajour med aktivitetsniveauet ved hvert komfur og i hver af køkkenets afdelinger. Ud fra sensorernes målinger tilpasses ventilationen specifikt til behovet, så damp og stege os fra komfuret suges ud, og frisk luft sendes ind i præcis de rette mængder.

 

<– Til oversigt over referenceblade

ENTREPRISEN
Ventilation, automatik og isolering

BYGHERRE
Scandic Hotel

M2
300

ARKITEKT
Ai-Gruppen

INGENIØRER
Ai-Gruppen

ÅRSTAL
2012

Download referenceblad i PDF format