Indelimamålere findes i mange versioner og kan være koblet til dine tekniske installationer, det kaldes for smart building.

Indeklimamåler

Det er muligt at måle CO2 niveauet, temperatur og luftfugtigheden i lokalet ved hjælp af en indeklimamåler. En måler giver dig mulighed for at overvåge luftkvaliteten i lokalet og reagere, hvis grænseværdierne overskrides.

Den største forureningskilde i bygninger er os selv, derfor er det vigtigt at have indeklimaet i fokus når man fx laver nummeringer i klasselokaler. Indblik i indeklimaet kan hjælpe en klasselærer med at lave aktiviteter uden for klasselokalet, for at sikre et godt indeklima.

Indeklimamåler/logger/IoT – kært barn har mange navne
Der findes mange forskellige målere, nogle har internetforbindelse, så du kan følge med på computeren eller mobilen. Nogle er engangskøb, andre er tilknyttet en service med evt. abonnementsordning. grunden til at det er godt at have en indeklimamåler, er for at blive klog på indeklimaet i din bygning og for at kunne reagere hvis grænseværdierne overskrides. Vi rådgiver gerne om køb af indeklimamålere, men tilbyder også at foretage målinger. Vores målinger afleveres altid i en rapport med dokumentation og konkrete anbefalinger.

 

Hvordan skal indeklimaet være? Klik her og læs om det optimale indeklima.

Dette er en af de indeklimamålere som du kan hænge på væggen og tilgå via din smartphone. Den måler både CO2 niveau, temperatur og luftfugtighed.