PRO|VENTILATION har i fagentreprise for fonden Holbæk Havneby og Vestsjællands Almennyttige Boligselskab udført ventilation i Holbæk Havneby.

OM HOLBÆK HAVNEBY

Holbæk HavneBy er en af flere større projekter ved havneområdet i Holbæk som er med til at skabe liv og gøre området mere attraktivt. Projektet er med til at sikre diversitet og mangfoldighed til byens borgere og besøgende. Byggeriet indeholder både almene-, ejerboliger og lejemål til erhverv, restaurant/food market og dagligvarebutik.

Byggeriet er opført i tre etager. Stueetagen vil indeholde byliv samt et overdækket parkeringsområde. På 1. sal ligger de almene boliger samlet om to haverum, og på 2. sal ligger ejerboligerne med egne tagterrasser.

ENTREPRISEN

PRO|VENTILATION har i fagentreprise udført ventilation for Vestsjællands Almennyttige Boligskelskab og Fonden Holbæk Havneby på området Holbæk Havneby.

Stueplan er opført med fælles parkeringsområde  med anlæg på 17.500 m3/h, samt forberedt installationer til 5 ferieboliger, 3 lejemål til publikumsorienteret erhverv, restaurant/Food market og dagligvarebutik.

På 1. sal, som primært ejes af Vestsjællands Almennyttige Boligselskab, er der 25 boliger, med hver deres mindre boliganlæg.

2. Sal er forberedt til 17 ejerlejligheder med indtag / afkast . Resten af 2. sal indrettes af den enkelte ejere.

De enkelte boliganlæg er energirigtige med EC motorer og genvinding og betjenes af den enkelte beboer.

 

<– Til oversigt over alle referenceblade

ENTREPRISEN
Fagentreprise

m³/h
23.000


9.200

ARKITEKT
Kullegaard

INGENIØRER
Klaus Nielsen A/S

Download referenceblad i PDF format