Et spektakulært atrium på 1.400 m2 fungerer som spisestue/park og forbinder hele kontorkomplekset, det er offentlig tilgængelig og har restauranter og cafeer. For at skabe et så grønt og naturligt udtryk som muligt, har PRO|VENTILATION indbygget indblæsning fra ventilationsanlæggene i de store blomsterkummer som indeholder de store træer, importeret fra Sydamerika.

Det nye byggeri har sat helt nye standarder for serviceniveau og fællesfaciliteter, som er tilgængelige for lejerne døgnet rundt.

 

PRO|VENTILATION  har i fagentreprise for Copenhagen Towers II P/S via Sjælsø Management, udført ventilationsentreprisen i de tilhørende tårne heriblandt køkkenet.

Køkkenet er installeret med et køkkenventilationsloft, Capture Jet 3.

Emhætten er den første af sin slags i Danmark og udmærker sig ved sin store størrelse og effekt, som gør at al fedt og damp bliver suget væk og ikke ender som fedtlag og snavs på overflader som borde, maskiner og andet i køkkenet.

Det betyder højere fødevaresikkerhed, færre lugtgener, mindre behov for rengøring og et bedre indeklima for medarbejderne og gæster til restauranten.

Projektet er udført iht. LEED certificeringssystemet, hvilket bl.a. har stillet væsentligt større krav til materialehåndtering.

 

<– Til oversigt over referenceblade

ENTREPRISEN
Fagentreprise

BYGHERRE
Copenhagen Towers II P/S via Solstra Capita Partners.

ARKITEKT
Forster + Partners

INGENIØRER
Midtconsult

ÅRSTAL
2014-2015

Download referenceblad i PDF format