Med sine 85 meter udnytter den nye Copenhagen Towers II den maksimalt tilladte byggehøjde i Ørestad og strækker sig dermed lige så langt opad som naboen Hotel Crown Plaza.

Det verdensberømte, engelske arkitektfirma Foster + Partners, som også sammen med PRO|VENTILATION står bag Elefanthuset i Københavns Zoo, har tegnet det ambitiøse tårn, der består af 22 etager på i alt 28.000 m2.

Et spektakulært atrium på 1.400 m2 forbinder hele kontorkomplekset, det er offentlig tilgængelig og har restauranter og cafeer. For at skabe et så grønt og naturligt udtryk som muligt, har PRO|VENTILATION indbygget indblæsning fra ventilationsanlæggene i de store blomsterkummer som indeholder de store træer, importeret fra Sydamerika.

Det nye byggeri har sat helt nye standarder for serviceniveau og fællesfaciliteter, som er tilgængelige for lejerne døgnet rundt.

 

ENTREPRISEN

PRO|VENTILATION  har i fagentreprise for Copenhagen Towers II P/S via Sjælsø Management, udført ventilationsentreprisen i de tilhørende tårne.

I entreprisen indgår 24 ventilationsanlæg varierende fra 1.500 m3/h til 23.000 m3/h.

Anlæggende forsyner kontorarealer via VAV kølebafler.

I P-kælderen er installeret impulsventilatorer og trappeopgangene er udført med overtryksventilation(OTV).

I alle kopirum samt serverrum installeret fancoils.

Projektet er udført iht. LEED certificeringssystemet, hvilket bl.a. har stillet væsentligt større krav til materialehåndtering, herunder afpropning af alle kanalender på ventilationsrørene indtil montagen er færdiggjort.

 

<– Til oversigt over referenceblade

ENTREPRISEN
Fagentreprise

BYGHERRE
Copenhagen Towers II P/S via Solstra Capita Partners.

ARKITEKT
Forster + Partners

INGENIØRER
Midtconsult

ÅRSTAL
2014-2015

Download referenceblad i PDF format