Vi udfører alle typer ventilationsarbejder og har opdelt dem i 9 grupper. Klik på ikonerne herunder for at læse mere om de 9 grupper og se referencer for hver gruppe.

Sundhedsvæsen

Butik

Sportsfaciliteter

Pharma/Medicinal

Bolig

Kontor

Procesudsugning

Institution/Skole

Køkken

Teknikentreprise

Partnering

PRO|VENTILATION har som entreprenør stor erfaring med at etablere alle former for ventilationsanlæg og dertilhørende tekniske installationer. Vores anlægsafdeling består af fire grupper, som håndterer alle anlægsprojekter.

Vores tilbuds- og beregningsgruppe behandler alle forespørgsler og licitationer. Herefter overgives vundne sager til entreprisegruppen, som er ansvarlig for den samlede udførelse af projektet fra start til slut.

Der udnævnes en totalansvarlig entrepriseleder, der deltager i alle byggemøder, afleveringsforretningen og efterfølgende i et års gennemgangen og fem års syn.

Entrepriselederen arbejder tæt sammen en overmontør fra montageteamet, der har en central rolle i gennemførelse af de enkelte entrepriser. Overmontøren er bl.a. ansvarlig for det daglige tilsyn med arbejdet, kvalitetssikring, modtagelseskontrol og slutkontrol.

Hele projektet støttes af tegnestuegruppen, der udarbejder tegninger, opbygger driftsinstruktionsmapper samt kvalitetssikringsmapper og støtter entrepriseleder og overmontør gennem hele processen.