Den nybyggede Burger King restaurant i Brøndby har fået et særligt ventilationsanlæg med indbygget køl, som er specielt tilpasset restaurantens behov for både procesudluftning fra køkkenet og varmegenvinding i restauranten.

Den amerikanske fastfood-kæde Burger King er kendt for deres Whopper, der sælges dagligt 4,5 millioner af i verden.

Burger King er tilstede i 67 lande med ca. 12.000 restauranter. Firmaet har verden over 360.000 medarbejdere. Daglig har Burger King 11.400.000 kunder, det vil sige at hver filial i gennemsnit har 1.040 kunder per dag. Omkring 91 procent af restauranterne drives af selvstændige restauratører.

PRO|VENTILATION har foruden restauranten i Brøndby også opført ventilation i andre Burger King restauranter som bla:

  • Burger King, Spinderiet i Valby
  • Burger King, Lyngby Centeret
  • Burger King, Waves Shoppingcenter

 

ENTREPRISEN

PRO|VENTILATION har i fagentreprise  for Burger King i Brøndby, monteret et ventilationsanlæg med indbygget køl på i alt 9.400 m³/h.

Anlægget kører med halv genvinding, således at suget fra emhætten i køkkenet på 4.000 m³/h ikke genvindes. Der er til gængæld genvinding på luften fra restauranten. Dette sikrer optimal luftkvalitet og lavest mulige driftsomkostninger.

Ventilationsanlægget er suppleret af et separat køleanlæg på 60 kW.

 

<– Til oversigt over referenceblade

ENTREPRISEN

Fagentreprise

Ventilation og Køl

BYGHERRE

Burger King

ØKONOMIRAMME

1 mio.

ARKITEKT

Burger King

INGENIØRER
PRO|VENTILATION

M³/h
9.400

320

Download referenceblad i PDF format