PRO|VENTILATION har i fagentreprise for Bavarian Nordic etableret ventilation i deres nye vaccineproduktion.

Ventilationsentreprisen er en afgørende faktor for Bavarian Nordic´s udvidelse af deres nye vaccinefabrik. Vaccine fabrikken vil forstærke egenproduktionen af vacciner mod dødelige sygdomme som feks. Kopper.  Med udvidelsen forventes kapaciteten at blive på 20-25 mill. vacciner om året, fordelt på fyldning og frysetørring, hvilket er en 20 dobling af den nuværende kapacitet.

ENTREPRISEN
De 8 nye ventilationsanlæg har en samlet effekt på ca. 85.000m3/h.

Dertil er 3 speciel fremstillede BOSCH anlæg og en række lokale ventilatorer. Alle anlæg styres på rumniveau, for at sikre de rette produktionsforhold. Dette gøres ved kontrollerede luftskifte, temperatur, luftfugtighed og filtrering med HEPA filtre, som kræver en særlig håndtering for at overholde den enkelte certificering og sikre den endelige validering.

Fabriksudvidelsen bestå af en ny produktionshal i 3 etager, samt et indskudt teknikdæk. Der udvides med fuld kælder og produktion i stueplan, samt teknikrum på 2. sal. Desuden renoveres 2 etager i de eksisterende bygninger, der bygges sammen med den nye produktion.

 

<– Til oversigt over alle referenceblade

ENTREPRISEN
Fagentreprise

m³/h
90.000

ØKONOMIRAMME
15 mio.


7.000

INGENIØRER
IPS- Integrated Project Services Limited
Florin-Engineering

ÅRSTAL
2019-2020

Download referenceblad i PDF format